top of page

€8,95 per week

Dan ontvang je ieder week 100 gram visspread, 100 tot 120 gram gerookte vis, 180 gram visfilet

Als je dit bij ons op de markt koopt, betaal je hiervoor ongeveer €12,-

Bij de opstart van mijn bedrijf had ik een missie:"meer mensen gezonde vis laten eten". Niet alleen is vis beter voor ons lijf, maar ook is vis een goede vervanger voor degene die minder vlees wil eten  en toch een component anders dan groente, peulvruchten als vleesvervanger in de maaltijd wil hebben. Maar goed vis is  doorgaans duurder dan vlees.  En de onwetenheid over de bereiding van vis werkt ook niet echt mee om mijn missie in de praktijk te brengen. Nu ik inmiddels 6 jaar bezig ben en ik dus wekelijks vele mensen aan de kraam krijg, bezorgen bij diverse horecazaken en ook leveren aan ondernemingen zoals de buurtboer(wekelijks goed voor 5000 lunches) mag ik inmiddels met trots zeggen dat wij een bewezen goed product hebben en dat mensen bij ons terug komen. Doordat we ook met seizoensvis werken, kunnen we de vis aantrekkelijk prijzen. In de afgelopen jaren zijn we ook onderdeel geweest van een aantal maaltijdboxen. Dat heeft mij steeds meer geprikkeld om zelf een box uit te brengen, een box waarbij wij kiezen wat erin zit afhankelijk voor hoeveel personen het is. Sinds april 2017 beschikken wij over een nieuwe grote productie lokatie met alle faciliteiten die het mogelijk maken om een zo'n mooie visbox in de markt te gaan zetten.

Ieder week zit er in de visbox een Visspread voor op brood of in de salade, gerookte vis en een vis voor bij de maaltijd. In de box zitten ook iedere week drie bereidingssuggesties. De box kan worden afgehaald op 100 locaties in de stad, wij plaatsen op iedere locatie een vriezer en met je onze app kun je de vriezer openen en je box uit de vriezer halen. Alle lokaties zullen tot 22:00 in de avond geopend zijn. 

Je word voor een maand lid van onze box en het is 7 dagen voor het einde van de maand opzegbaar, anders word het weer voor een maand verlengd. Dat we zo werken heeft te maken met de manier hoe wij inkopen. En de lage kosten die wij voor jullie per maand willen berekenen.

Lid worden

Je word voor een maand lid van onze box en het is 7 dagen voor het einde van de maand opzegbaar, anders word het weer voor een maand verlengd. Dat we zo werken heeft te maken met de manier hoe wij inkopen. En de lage kosten die wij voor jullie per maand willen berekenen.

De Visbox voor thuis

Wat kost het?
Zeer lage kosten

Georgia is een stoer en elegant lettertype dat erg goed leesbaar is, ook op kleinere schermen. Het is dus ideaal voor mobiele apparaten. 

Door heel efficient met onze duurzame vis te werken. Vis uit het seizoen, is doorgaans aantrekkelijk geprijsd op de afslag er is dan namelijk heel veel verkrijgbaar. Doordat je zelf je pakket afhaalt op een lokatie besparen we ons veel geld aan bezorgkosten.

bottom of page